Om Lysemosens Auto

Om os

Lysemosens Auto blev startet i 1996, af Erik Jensen. Han er selv udlært mekaniker på et lille værksted hvor der var mange forskellige opgaver fra plæneklipper til traktor, lastbiler, men dog mest personbiler.

I starten var det import af nyere kvalitetsbiler, hovesagligt fra Tyskland. Året efter åbnede vi for værkstedet, som vi igennem årene har udviklet og udvidet. Kundekredsen er løbende tiltaget og vi har mange trofaste kunder såvel som nye, som vi sætter en stor ære i at servicere og hjælpe på bedste vis.

På værkstedet tilbyder vi servicering og reparationer af alle bilmærker, herunder også varebiler. Vi laver gerne et tilbud på service eller reparation af din bil. Hos os sætter vi kunden i højsædet. Du har også mulighed for at få en snak med mekanikeren der har lavet din bil.

Vi har også lånebil til dig der ikke kan undvære bilen i en travl hverdag. Dette bookes ved bestilling.

Senest har vi også lavet veteranbiler.

Vi ønsker at være din foretrukne mekaniker i Silkeborg.

Medarbejdere

Rasmus Lund Andersen

Rasmus Lund Andersen

Startede hos os i 2009 som lærling, blev udlært i 2012. Har skruet i alt siden han var 13 år - så har det en motor, kan han lave det.

Erik Jensen

Erik Jensen

Udlært i 1985 på et lille værksted, derefter 2 år ved Toyota, afprøvede andre brancher fra 1989 til 1994. Tilbage til mekanikerjob i 1994 som gaffeltruck/entreprenør mekaniker. Startede i 1996 LYSEMOSENS Auto.

Christopher Alexander Christensen

Christopher Alexander Christensen

EUX lærling (gymnasial + mekaniker uddannelse samtidig). Startede august 2015. Ung mand med hoved og arme skruet rigtig på, og et stort gåpåmod.